Alle spelletjes liefhebbers zijn altijd op zoek naar wat nieuws. Daarom hebben wij voor jou nou 3 tips over de leukste spelletjes die je in je browser kunt spelen. Het gaat er om dat je je er in gaat verdiepen en dan kun je zelf een leuke top 3 samenstellen bijvoorbeeld, die maandelijks aangepast kan worden omdat er wat nieuws op de markt komt qua spellen.

Tip 1: Kies voor de IO games

IO games zijn leuke spellen, voordat je hier kennis mee gaat maken leggen we je er wat meer over uit. IO staat voor Indische Oceaan. Maar wat is de betekenis? Dit is heeft te maken met een technische achtergrond, de games die je worden aangeboden worden gedraaid vanuit een domein met de extensie io. IO kan ook staan voor input output, zomaar even leuk om te weten! De games zijn nog niet zo bekend, dus de hoogste tijd om er kennis mee te maken!

Tip 2: Snel groeiend dus proberen maar

Ondanks dat de IO games nog niet zo bekend zijn, groeit het aantal toch enorm. Je bent veel tijd kwijt als je de spellen goed wil spelen, maar dat heb je er vast wel voor over als je de smaak eenmaal goed te pakken hebt! Het voordeel is dat de spellen eenvoudig te leren zijn. Als je een paar keer hebt geoefend dan weet je al snel wat de bedoeling is. Dus al ben je nog geen ervaren gamer, geen zorgen want het spelen op IO games kan iedereen leren.

Tip 3: Multiplayer kan ook!

Wat ook nog erg leuk is aan de IO games, is dat multiplayer spelen ook kan! Jouw tegenstanders zijn ook spelers en ze hebben ook maar een doel voor ogen net als jij. Meestal is het doel zo lang mogelijk in het spel blijven, gaat dat jou lukken?

Bron: https://www.iogames.nl