Reizen

Reizen is een goede oplossing tegen verveling

Slaat de verveling toe en weet je niet wat je moet doen? Koop bijvoorbeeld eens een treinkaartje en bezoek eens een plaats of stad waar je nog nooit bent geweest. Je ontdekt op deze manier allerlei nieuwe en leuke plekken. Je hoeft echt niet naar de andere kant van het land te reizen het mag ook wat dichter bij huis. Maar bedenk gewoon van tevoren een stad waar je naar toe zou willen of neem de beslissing op het allerlaatste moment door in een willekeurige trein te stappen Maak thuis eens (als je even niet te doen hebt) een lijstje met steden of plaatsen waar je een keer naar toe zou willen en ga op ontdekkingsreis.

De zomervakantie al geboekt? Zoek dan naar restaurants en bezienswaardigheden in de omgeving

Heb je de zomervakantie al geboekt en komt er weer een moment dat je niet weet wat je moet doen. Kruip is achter je PC of laptop en ga eens uitgebreid zoeken naar wat je in de directe omgeving van je vakantieadres kan gaan doen. Dat geeft niet alleen al wat voorpret maar het is ook hele fijn om al een beetje te weten wat de mooiste bezienswaardigheden zijn en bij welke restaurants je het lekkerste kan eten. Lees uitgebreid review en ervaringen van andere reizigers. Kijk welke musea je kan bezoeken en wat de openingstijden zijn. Eigenlijk een beetje voorbereiding voor de vakantie of reis die je gaat maken. Uiteraard kan je de PC of laptop ook gebruiken om alvast idee├źn op te doen voor een nieuwe reis.

Een blog schrijven over je reizen

Weet je even niet wat je moet gaan doen en vind je het leuk om je reiservaringen met andere mensen te delen. Ga lekker bloggen. Schrijf je persoonlijke reisverhalen en deel die op internet. Er zijn genoeg sites te vinden waar je jouw blog kan plaatsen. Of maak een eigen webpagina waar je al je reisverhalen op kwijt kan. Het is echt heel leuk om te doen en er gaat ook best wel wat tijd inzitten.