Al je games uitgespeeld en je wilt maar eens gaan beginnen aan een nieuwe serie games of je vind je huidige games niet meer leuk? Dat heb je altijd wel een keer, maar hoe kies je nu de juiste game uit zonder dat je er spijt van gaat krijgen dat je die gekocht hebt. Op internet zijn op die vraag vele stappenplannen te vinden, maar eigenlijk is het in eerste instantie het best om wat demo’s uit verschillende genres te spelen zodat je weet of je dan bijvoorbeeld een avonturengame of racegame wilt. 

Gamereleases

Elk jaar, eigenlijk elke maand, worden er weer heel veel nieuwe games uitgebracht en op de markt gezet. Ook dit jaar staan er veel ontzettend veel op de planning. Dit zijn niet alleen games voor de Playstation of Xbox, maar ook voor de Nintendo Switch of de PC. Ook hebben al deze games een ander genre. Het is namelijk niet zo dat er bijvoorbeeld in de maand januari alleen maar racegames uitkomen en dan in februari actiegames. Per maand komen alle genres aan bod. Een van de games die in 2021 uitgebracht zal gaan worden is Far Cry 6. In deze game speel je de personage van Dani Rojas die met guerrillatactieken een dictator probeert te verslaan.

Order it!

Ben je eruit welke game je wilt kopen? Er zijn veel verschillende sites waar je ze op kunt bestellen, maar je kunt ook naar een gamewinkel gaan zoals gamemania om daar je game te halen. Misschien kies je wel om het te bestellen bij het bedrijf wat de ontwikkelaar en uitgever is van alle games, Ubisoft. Naast zo’n 16 vestigingen in verschillende landen, heeft ook Nederland zijn eigen Ubisoft Store. Hier kun je niet alleen games kopen of pre-orderen, maar je kunt hier ook merchandise kopen mocht je dat leuk vinden.